top of page

UDTALELSER

Læs, hvad mine dejlige klienter fortæller om mig.

"Camilla er ikke som andre psykoterapeuter, jeg har gået hos, som var meget forsigtige. Jeg kan altid mærke, hvor jeg har hende, og det er trygt for mig. Vores samtaler på Skype har hjulpet mig med at bryde den fastlåsthed, jeg oplevede i mit liv."

Rasmus, 55 år

 

 

 

"Camilla er utrolig sød og empatisk og super skarp. Jeg har fået en meget brugbar viden om mig selv og en dyb forståelse for, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Camilla får min varmeste anbefaling."

Kirsten, 60 år

 

"Camilla er kærlig og kompetent. Man føler sig set, holdt og rummet. Jeg har lært at små skridt er vejen frem og jeg har lettere ved at træffe små kærlige valg i mit liv."

Kvinde, 44 år

 

"Jeg føler mig meget mødt. Camilla har en meget sjælden evne til at møde mig fra et ubetinget kærligt og fordomsfrit sted."

Kvinde, 42 år

 

 

 

"Jeg har gået hos Camilla i snart et år, og jeg kan virkelig mærke, at jeg udviklet mig. Jeg har ikke så store drænende udsving i mine følelser mere. Mit humør er blevet meget mere jævnt og harmonisk og mine veninder siger også, at jeg virker stærkere og mindre pleasende."

Cecilie, 25 år

bottom of page