top of page

PRISER

Konsultationer foregår i mit hyggelige lokale i Kastrup på Amager eller på Zoom/Skype. 

1:1 TERAPI PÅ AMAGER

1:1 terapi foregår i min lille hyggelige klinik på Amager, hvor vi sidder i to behagelige stole overfor hinanden med varm te på kanden.

Samtalerne varer 60 minutter, og du bestemmer, hvad du har mest brug for at tale om. Under terapien spørger jeg løbende ind til det, du fortæller og hjælper dig med at give plads til de følelser, der kommer op.

Læs mere om 1:1 terapi

1150 KR

1:1 SAMTALER PÅ ZOOM/SKYPE 

Intuitive samtaler over Zoom eller Skype:

Temaet for en Zoom-samtale kan være hvad som helst, som du har brug for at tale om. Intet er for stort eller for småt. Står du midt i en udfordrende livskrise eller sorg og har brug for at vende dine store, svære tanker med én der virkelig forstår og giver dig plads?

 

10 kroner i minuttet dog minimum 20 minutter ad gangen.

Læs mere om Intuitive samtaler på Zoom/Skype

20 KR/MIN

PARTERAPI 90 MIN

Kriser i parforholdet kan ofte løses. Med parterapi kan I få indsigt i jeres mønstre og gode værktøjer til at skabe et bedre forhold.

1700 KR

TERAPEUTISK MØDREGRUPPE PÅ ZOOM/SKYPE

Har du brug for kompetent og tryghedsgivende sparring om alt det udfordrende ved at være nybagt mor - uden at skulle stresse over at skulle ud af huset med din baby?

Så er den terapeutiske mødregruppe lige noget for dig!

Vi mødes på zoom i 90 minutter om ugen og taler om alt det som fylder og bekymrer eller presser dig som ny mor.

Den terapeutiske mødregruppe koster 1000 kroner om måneden og fortsætter lige så længe, som der er behov for det.

Læs mere om Terapeutisk Mødregruppe

1000 KR/MDR

MØDREGRUPPE LIVE

Kontakt mig på camilla@lender.dk eller telefon 27930886, hvis du er interesseret i at komme til mødregruppe live i mine lokaler på Amager. Så samler jeg en gruppe, som vil mødes.

Jeg kommer også gerne ud til allerede eksisterende mødregrupper i hovedstadsområdet, som ønsker at have mere ærlige og autentiske samtaler - og taler med jer om moderrollens psykiske udfordringer, eller hvad I end har mest brug for at tale om. Det koster 1500 kroner for 2 timer.

Læs mere om Mødregruppe Live

1500 KR

bottom of page