top of page

NYHED! 

TERAPEUTISK MØDREGRUPPE

Er du højgravid eller nybagt mor? Har du lyst til at lære mere om moderskabet og forstå mere af alt der der skræmmer og glæder dig? 

monitor.png
baby-boy (1).png

Har du brug for kompetent og tryghedsgivende sparring om alt det udfordrende ved at være nybagt mor?

Og kunne det være dejligt at få både terapeutisk sparring og rådgivning og møde andre ligesindede udviklingsinteresserede nybagte mødre uden at skulle ud af huset og stresse over alt besværet og utrygheden ved at skulle ud af døren med din baby?

Så er den terapeutiske mødregruppe lige noget for dig!

 

Vi mødes på zoom i 90 minutter om ugen og taler om alt det som fylder og bekymrer eller presser dig som ny mor.

 

Vi tager hver gang en runde, så alle kommer til orde og så dykker vi sammen dybere ned i det tema, som er mest aktuelt i gruppen.

Jeg deler også gavmildt ud af min viden fra heilpraktikeruddannelsen og giver jer holistiske tips og tricks til bedre trivsel, afspænding, indsovning, nem sundhed og indre ro.

 

Der er plads til max 6 deltagere i gruppen.

Mødregruppen er for dig som:

 

  • Har lyst til at lære en masse om dig selv igennem de ting du udfordres af ved at være mor.

  • Savner et trygt fællesskab med andre mødre, hvor det både er tilladt at dele det dejlige og alt det svære, komplicerede og skræmmende ved moderskabet.

  • Har brug for terapeutisk støtte og kompetent sparring om de udfordringer du oplever i dit liv som mor, kvinde og kæreste/partner.

 

Jeg tilbyder:

  • Et udviklende fællesskab med andre mødre som også ønsker ærlige samtaler.

  • Min brede viden og erfaring som mor, ægtefælle og psykoterapeut om, hvordan du tackler de ting som udfordrer dig og gør ondt og lærer at passe bedre på dig selv.

  • Mine evner til at facilitere terapeutiske gruppeprocesser omsorgsfuldt så alle bliver set, rummet og kommer til orde. Jeg har øje for, hvad der sker i rummet og hjælper med at synliggøre det sårbare og det usagte.

  • Min store viden om heling af krop og sind med urter, homøopati, vitaminer, naturlægemidler, vejrtrækning, søvn og sund kost fra min heilpraktikeruddannelse.

Pris og tilmelding:

Det koster 1000 kr per måned.

Tilmeld dig på mail: camilla@lender.dk

MØDREGRUPPE ZOOM

bottom of page