top of page

NYHED! 

MØDREGRUPPE LIVE

Er du højgravid eller nybagt mor? Har du lyst til at lære mere om moderskabet og forstå mere af alt der der skræmmer og glæder dig? 

Jeg udbyder nu en terapeutisk mødregruppe, hvor du i et støttende fællesskab kan tale om de udfordringer, du oplever som nybagt mor.

Mødregruppen er på maks 6 deltagere – babyer er selvfølgelig velkomne.

Kontakt mig på camilla@lender.dk eller telefon 27930886 hvis du er interesseret i at komme til mødregruppe live i mine lokaler på Amager, så samler jeg en gruppe, som vil mødes.

Jeg kommer også gerne ud til allerede eksisterende mødregrupper i hovedstadsområdet, som ønsker at have mere ærlige og autentiske samtaler - og taler med jer om moderrollens psykiske udfordringer, eller hvad I end har mest brug for at tale om.

Det koster 1500 kroner for 2 timer.

Mødregruppen er for dig som:

 

  • Har lyst til at lære en masse om dig selv igennem de ting, du udfordres af ved at være mor.

  • Savner et trygt fællesskab med andre mødre, hvor det både er tilladt at dele det dejlige og alt det svære, komplicerede og skræmmende ved moderskabet.

  • Har brug for terapeutisk støtte og kompetent sparring om de udfordringer, du oplever i dit liv som mor, kvinde og kæreste/partner.

 

Jeg tilbyder:

 

  • Et trygt terapeutisk rum i dejlige lokaler.

  • Et udviklende fællesskab med andre mødre som også ønsker ærlige samtaler.

  • Min brede viden og erfaring som mor, ægtefælle og psykoterapeut om, hvordan du tackler de ting som udfordrer dig og gør ondt og lærer at passe bedre på dig selv.

  • Mine evner til at facilitere terapeutiske gruppeprocesser omsorgsfuldt så alle bliver set, rummet og kommer til orde. Jeg har øje for, hvad der sker i rummet og hjælper med at synliggøre det sårbare og det usagte.

  • Min store viden om heling af krop og sind med urter, homøopati, vitaminer, naturlægemidler, vejrtrækning, søvn og sund kost fra min heilpraktikeruddannelse.

baby-boy (1).png
woman.png
woman.png

MØDREGRUPPE LIVE

bottom of page